BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Önkéntes délután Tusványoson

1639900_orig
A 26. Tusványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében, a Magyar Ifjúsági Tanács rendezvénysátrában csütörtökön (július 23-án) Önkéntes Délutánra kerül sor. A Hargita Megyei Europe Direct Tájékoztató Központ és az Udvarhelyi Fiatal Fórum által szervezett, illetve a székelykeresztúri Erdélyi Ifjúsági Egyesület és a tusnádfürdői Vox Iuventutis egyesület partnerségével megvalósuló rendezvény nyitott lesz minden érdeklődő számára, kötöttségektől mentesen, laza nyári formavilágot öltve tálalja az önkéntesség témáját, ahol az önkéntes vagyok életérzését maguk az érintettek szemléltetik.

Az említett szervezetekben tevékenykedők mellett hazai és külföldi önkéntes fiatalokkal is beszélgethettek, jelen lesznek többek között törökök, portugálok, lengyelek és természetesen magyarok is.
Az Önkéntes Délután első részében kerekasztal-beszélgetésre kerül sor, ahol az önkéntesek és az őket felügyelő vezetők beszélnek tevékenységeikről, mindennapi munkájukról, országukban és külföldön szerzett tapasztalataikról, ezt követően pedig a közönség bevonásával szórakoztató csapatépítő játékokat játszunk, majd Élő Könyvtár szerűen szabad beszélgetésre kerül sor.
Várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a társadalmi munka iránt, önkéntesek itthon vagy külföldön, esetleg tervezik azt, hogy tapasztalatszerzés okán az Európai Önkéntes Szolgálat keretében világot látnának.

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.