BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

XXIII. Székelyudvarhelyi Diáknapok az Európai Ifjúsági Hét keretében

A 2015-ös Európai Ifjúsági Hét május 4-én kezdődik, ekkor Európa-szerte számtalan ifjúsági programot szerveznek. A XXIII. Székelyudvarhelyi Diáknapok is hétfőn, azaz május 4-én veszi kezdetét, amikor a szervezők sajtótájékoztatót tartanak 12 órától a Siculus Ifjúsági Ház konferenciatermében. A Hargita Megyei Europe Direct Tájékoztató Iroda társszervezője az év legnagyobb ifjúsági rendezvénysorozatának.

A 2015. évi Európai Ifjúsági Hét központi témáját az képezi az, hogyan lehet a fiataloknak ösztönzést és segítséget nyújtani a társadalmi szerepvállaláshoz és a munkaerő-piaci részvételhez. Az Európai Ifjúsági Hét felhívja a fiatalok figyelmét arra, mennyire fontos, hogy tevékenyen részt vegyenek a társadalom életében, és hogy hangot adjanak véleményüknek. A rendezvénysorozat célja, hogy a fiatalok megértsék, mekkora előnyt jelent majd az álláskeresésnél, ha a legkülönbözőbb készségek széles skáláját elsajátítják – az oktatási intézmények falai között és azokon kívül egyaránt.
Kövessétek az eseményeket a Diáknapok honlapján, illetve a Europe Direct új honlapján.

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.